5 Лютого, 2022

Шановні відвідувачі!

Відповідно до розпоряджень органів влади щодо «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки для боротьби зі спалахом COVID-19, повідомляємо Вам, що діють додаткові вимоги щодо відвідування кінотеатру та закладів харчування.

Для відвідування кінотеатру відвідувачам необхідно мати (крім осіб, які не досягли 18 років), у наявності один з таких документів:

(і) дійсний сертифікат про повну вакцинацію або

(ii) негативний результат тестування методом ПЛР (ПЛР-тест на COVID-19) або методом експрес-тестування (експрес-тест) на визначення антигена коронавірусу SARSCoV-2, яке проведено не більше як за  72 години до відвідування закладу або

(ііі) сертифікат про одужання

 

Для відвідування закладів харчування відвідувачам необхідно мати (крім осіб, які не досягли 18 років), у наявності один з таких документів:

(і) дійсний сертифікат про повну вакцинацію або

(іі) негативний результат тестування методом ПЛР (ПЛР-тест на COVID-19) або методом експрес-тестування (експрес-тест) на визначення антигена коронавірусу SARSCoV-2, яке проведено не більше як за  72 години до відвідування закладу або

(ііі) довідку про перенесення хвороби, що чинна 105 днів з дня виявлення хвороби

 

Для відвідувачів, що не досягли 18 років, обмеження не застосовуються за наявності у відвідувача офіційного документа, що підтверджує його особу та вік.

Звертаємо Вашу увагу на те, що з 2 лютого 2022 року діє тимчасова заборона на роботу Дитячого сімейного розважального комплексу  «Ігроленд». 

Зауважуємо, що участь в подіях, що організовуються в ТРЦ Forum Lviv дозволено виключно  за умови наявності відповідних документів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що перебування на території ТРЦ дозволено виключно у захисних масках або респіраторах.

Зауважуємо, що з метою забезпечення дотримання загальнообов’язкових вимог, представники охорони торгового центру Forum Lviv мають право у будь-який час перевірити дотримання клієнтами правил відвідування ТРЦ.

 

Дякуємо за розуміння.

Офіс управління ТРЦ Forum Lviv