27 Листопада, 2015

26 листопада Торговий центр Forum Lviv, що є першим проектом Мульті в Україні, був визнаний Ритейл Проектом року у сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії (Eastern Europe and Asia Real Estate Project Awards). Подія була організована EuropaProperty.com разом з Українським клубом нерухомості.

До номінантів також увійшли такі головні  київські гравці на ринку, як Ocean Plaza та Проспект.

Це вже друга нагорода з дня відкриття Forum Lviv. Наприкінці жовтня Торговий центр було визнано Ритейл-Проектом на 5-ій щорічній Премії з інвестицій та зелених будівель Центральної та Східної Європи (CEE Investment and Green Building Awards), що проходила у Варшаві, Польща.

“Ми пишаємося тим, що Торговий центр Forum Lviv визнаний Ритейл-Проектом року. Для нас було великою честю для нас представляти гарне місто Львів і отримати Премію на CEE Investment and Green Building Awards у Варшаві, а також знову сьогодні ввечері отримати нагороду в Києві  як кращий Ритейл-Проект року у Europe and Asia Real Estate Project Awards. Ми вдячні нашим ритейлерам, що вірили в наш проект з самого початку, і долучилися до нашого Forum Lviv. З першого дня урочистого відкриття у вересні, наші ритейлери пересвідчилися, що винагорода за їх довіру є не лише гарні показники відвідуваності та великі продажі, але й отримання ще однієї премії”, – коментує Марина Нестеренко, керівник ТЦ Forum Lviv.

Під час Урочистого Відкриття ТЦ Forum Lviv, що відбулося 25-27 вересня, більш ніж 220 000 львів’ян  відвідали торговий центр. Здано в оренду 97% площі ТЦ. Та має площу 69 тис.кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг разом з оглядовою вежою, терасою і популярним парком. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Forum Lviv. Перший екран 4DX у Львові розташований у ТЦ Forum Lviv в Планета Кіно.