8 Лютого, 2016

Forum Lviv отримав нагороду – Кращий Великий Торговий Центр 2015 року. На Рітейл Премії Центральної та Східної Європи (CEE Retail Awards) нагороджувалися представники трьох основних категорій: комерційні мережі року, проект року і компанія року. В журі були представлені найвидатніші експерти торгових центрів ринку Центральної Європи. Нагорода проекту є визнанням досконалості, включаючи архітектурне проектування, мікс орендарів і економічний успіх торгового центру.

Forum Lviv, розташований в історичному центрі міста Львів, оголошений переможцем в номінації Кращий великий торговий центр 2015 року в Центральній і Східній Європі. Престижна нагорода вручалася на гала-вечорі восьмої щорічної Рітейл Премії Центральної та Східної Європи (CEE Retail Awards) 28 січня 2016р. в готелі InterContinental у Варшаві, Польща.

«Ми пишаємося тим, що торговий центр Forum Lviv отримав ще одну нагороду і визнаний Кращим великим торговим центром 2015 року в Центральній та Східній Європі. Кожен день ми підтримуємо якість роботи Forum Lviv на найвищому рівні і, не зупиняючись на досягнутому, прагнемо до підкорення нових вершин. Ми вдячні, що наша щоденна праця помічена, оцінена і нагороджена», – коментує Марина Нестеренко, керівник ТЦ Forum Lviv.

Під час Урочистого Відкриття ТЦ Forum Lviv 25-27 вересня 2015 р. більш ніж 220 000 львів’ян  відвідали торговий центр. Здано в оренду 99% площі ТЦ. Та має площу 69 000 кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Forum Lviv.