15 Лютого, 2022

Щорічно 15 лютого в усьому світі відзначається Міжнародний день онкохворої дитини. Цьогоріч ТРЦ Forum Lviv підтримав ініціативу благодійного фонду “Запорука”. Всі відвідувачі та орендарі ТРЦ мали можливість долучитися до проекту «Скринька Хоробрості» – підтримати важкохворих діток у момент страху, болю і розпачу, підняти їхній дух і подарувати радість, купивши невеликий подарунок, що пішов в Скриньку Хоробрості.

Марія Чубата, координатор БФ “Запорука” у Львові коментує: «Від щирого серця дякуємо адміністрації ТРЦ Forum Lviv за підтримку ініціативи, а відвідувачам та орендарям центру – за те, що долучились до акції. Кожна іграшка, яку ви поклали до Скриньки хоробрості, стане маленькою винагородою для відважних пацієнтів відділень онкогематології та онкохірургії та додаватиме сміливості нашим підопічним в боротьбі з хворобою. Зібраними іграшками благодійний фонд «Запорука» поступово наповнюватимемо Скриньки хоробрості, які вже розміщені в маніпуляційних кабінетах  Чорнобильської лікарні Львова.

Адміністрація ТРЦ Forum Lviv висловлює подяку всім орендарям та відвідувачам за вашу небайдужість та за ваше добре серце!