20 Вересня, 2021

Multi Corporation, одна з найбільших компаній з управління комерційними активами в Європі, сьогодні оголошує, що ТРЦ Forum Lviv став переможцем в категорії Кращий Середній Торговий Центр України в містах-мільйонниках на церемонії RAU Awards 2021, що організовується Асоціацією Ритейлерів України.

Переможців визначили відкритим голосуванням та голосуванням Експертної ради RAU Awards, яка складалась із представників провідних компаній сфер ритейлу і девелопменту, керівників консалтингових компаній, а також авторитетних експертів ринку ритейлу.

«Ми пишаємося тим, що ТРЦ Forum Lviv вкотре отримав це визнання учасниками ринку та вдячні нашим орендарям, партнерам та клієнтам», – зазначає Марина Нестеренко, директор ТРЦ Forum Lviv.

Це шоста нагорода від Української Асоціації Ритейлерів для ТРЦ Forum Lviv, котрий отримував відзнаку кожного року від запуску RAU AWARDS в 2017 році. В 2019-2020 Forum Lviv було відзначено такою ж нагородою, а в 2018 та 2017 роках торговий центр отримав нагороди в номінації Кращий Середній Торговий Центр. Окрім того в 2017 році Forum Lviv відзначили за Кращий маркетинг ТРЦ. Це вже 18-та нагорода для ТРЦ Forum Lviv з моменту його відкриття в 2015 році.

Forum Lviv

Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ Forum Lviv разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». ТРЦ Forum Lviv, загальною площею 69,000 м2 включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ Forum Lviv є важливим місцем зустрічі та fashion локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.