7 Листопада, 2016

Два нових  оператора фуд-корту відтепер можна знайти в ТЦ Forum Lviv. Ресторан швидкого харчування Grill Pub та Mocca Café.
Grill Pub пропонує смачні стейки і гамбургери, приготовлені на грилі на очах у відвідувачів. Таким чином, всі покупці будуть переконані у високій якості і свіжості приготовленої їжі.

В Mocca Café гості ТЦ Forum Lviv зможуть насолодитися чашкою ароматної кави з вишуканими десертами, милуючись видом на галерею торгового центру з третього поверху.

Загалом, на зоні фуд-корту ТЦ Forum Lviv представлені різноманітні кухні світу: українська, американська, грузинська, мексиканська, японська, італійська і французька. Таким чином, смаки навіть найвибагливіших клієнтів будуть задоволені.

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих ритейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.