20 Вересня, 2021

У Львові в торговому центрі FORUM LVIV в оновлених форматах для клієнтів відкрилися магазини NEW BALANCE та STEFANO LOMPAS.

New Balance – це компанія з широким та потужним виробництвом, що є однією з найбільших спортивних компаній світу. Американський бренд спортивного одягу та взуття New Balance відтепер представлений в ТРЦ FORUM LVIV в новому форматі. Заклад зі збільшеною площею, понад 180 кв.м., розмістився на другому поверсі торгової галереї ТРЦ. Оновлений дизайн магазину створює неповторну атмосферу руху, наповнюючи відвідувачів жагою до активного способу життя та бажанням досягати нових висот.

 

Окрім того, авторський бренд дизайнерського одягу Stefano Lompas, площею близько 127 кв.м., оновив свій формат. Розташований на другому поверсі торгової галереї ТРЦ, магазин Stefano Lompas має мінімалістичний та водночас багатофункціональний концепт приміщення, приваблює львів’ян та гостей міста насолодитись повною мірою шопінгом та створеним модним простором.

 

Магазини New Balance та Stefano Lompas в оновлених форматах ще більше вдосконалюють та збагачують пропозицію для львів’ян та прекрасно доповнюють портфель брендів ТРЦ FORUM LVIV.

Forum Lviv Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». Управління ТРЦ FORUM LVIV здійснюється компанією Multi Ukraine. ТРЦ FORUM LVIV, загальною площею 69,000 м² включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV є місцем зустрічі та fashion локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.

Для отримання додаткової інформації або зображень, будь ласка, звертайтесь до:
ТОВ «Мульті Юкрейн»
Оксана Маланюк
E: omalanyuk@multi.eu
T: +38 032 295 69 96