10 Грудня, 2016

Comfy, магазин побутової техніки та електроніки площею близько 1300 кв. м, відкрився в новому форматі в ТЦ ForumLviv. Магазин знаходиться на другому поверсі в зоні Головного атріуму. Ще одне нове доповнення до портфоліо ТЦ ForumLviv – Ювелірний дім Dominant, перший діамантовий бутик ювелірної мережі преміум-класу в Західній Україні. Dominant, розміром 55 кв. м, тепер представлений на першому поверсі Малого атріуму в ТЦ ForumLviv.

Магазин Comfy пропонує львів’янам інтеграцію традиційного і технологічного підходів, а саме: знайти і замовити товар в віртуальної інтерактивної вітрині, швидко і легко забрати товар з магазину, замовлений онлайн. Також Comfy пропонує ще більший вибір інноваційних пристроїв і сучасних гаджетів. А оновлена концепція дизайну магазина з елементами дерева, доповнена комфортними пуфами і м’якими меблями, тішить відвідувачів торгового центру ForumLviv.

Dominant, мережа діамантових бутиків преміум-класу, яка наразі динамічно розвивається,відтепер представлена і у Львові. Майстри ювелірного заводу Золотий Вік ідеально втілили всі достоїнства дорогоцінних каменів і металу в кращих прикрасах ексклюзивної лінії – Dominant. Dominant пропонує своїм покупцям діамантові прикраси з рідкісних дорогоцінних каменів високої якості, які відповідають останнім тенденціям ювелірної моди, що, безсумнівно, буде радувати покупців торгового центру ForumLviv.

ТЦ ForumLviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ ForumLviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих ритейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.