13 Листопада, 2017

Магазин побутової техніки та електроніки«Алло», площею близько 360 кв. м, відкриється у новому форматі в ТРЦ FORUM LVIV. Магазин знаходиться на другому поверсі торгової галереї. Ще одним доповненням до портфоліо ТРЦ FORUM LVIV стане «MI STORE»монобрендовий магазин-шоурум бренду Xiaomi«MI STORE», розміром близько 90кв. м, буде представлений на другомуповерсі Головного атріуму в ТРЦ FORUM LVIV.

Магазин «Алло» пропонує великий вибір брендів смартфонів і мобільних телефонів, планшетів, гаджетів іелектротранспорту, ноутбуків, телевізорів, фото- і побутової технікиОновлена концепція дизайну магазину буде виконана в стилі мінімалізму, в якому гармонійно поєднується природні матеріали з новаторськими формами.

У магазині «MI STORE» буде представлена техніка бренду Xiaomi – це високоякісні продукти, створені з використанням передових технологій, які доступні для всіх. Компанія Xiaomi має представництва більш ніж в 20 країнах і регіонах і розширює свою присутність у всьому світі, щоб стати глобальним брендом.