26 Листопада, 2020

26 листопада 2020 польський ритейлер OCHNIK відкрив свій перший магазин в Україні в ТРЦ FORUM LVIV.

Магазин OCHNIK в ТРЦ FORUM LVIV, розміром понад 200 м2 розмістився в торговій галереї ТРЦ на другому поверсі.
На сьогоднішній день OCHNIK є одним із найбільш впізнаваних польських fashion брендів, який пропонує одяг, шкіряні вироби, аксесуари та взуття. Також бренд пропонує сучасні валізи та аксесуари для подорожей. Продукція OCHNIK відрізняється чудовою якістю, унікальним дизайном та ідеальною обробкою.

Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого портфелю брендів, для того щоб запропонувати львів’янам найбажаніші та найактуальніші бренди. Окрім того, більше 35-ти брендів обрали ТРЦ FORUM LVIV як локацію
для свого першого магазину у Львові та/або в області. Для нас – це велика честь, так як це є показником того, що ТРЦ FORUM LVIV визнається як основний модний простір у Львові, як ритейлерами так і нашими клієнтами, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

 

Ми раді відкрити новий розділ в житті бренду OCHNIK в Україні та поділитися своєю історією зі львів’янами (що будуть першими) в ТРЦ FORUM LVIV. Ми прагнемо здобути їх визнання та лояльність до нашого бренду. Хочемо
подякувати команді з департаменту лізингу компанії Multi за професійний підхід, – коментує Аркадіуш Конарскі, менеджер з розвитку роздрібної мережі OCHNIK.