9 Грудня, 2015

Торговий центр Форум Львів перетворить передсвяткові клопоти львів’ян на справжнє задоволення. Істинний дух Європейського Різдва триватиме в торговому центрі протягом усього місяця.

Запуск Різдвяного марафону буде святкуватись офіційним запаленням найвищої домашньої Новорічної ялинки у Львові 12 грудня в Форум Львів.

Форум Львів представить насичену програму святкових Різдвяних заходів. Офіційна церемонія запалювання Різдвяної ялинки буде супроводжуватись візитом Святого Миколая 17-20 грудня, Днем всесвітніх Різдвяних традицій 24-27 грудня, Новорічним шоппінг квестом 01-05 січня  і Різдвяними колядками 07-10 січня.

 “В Україні Львів відомий своєю справжньою казковою Різдвяною атмосферою. Тим не менш, у цьому році Форум Львів додасть ще один яскравий і захоплюючий дотик до урочистостей в місті. Ми переконаймося, що період приготування до свят для всіх наших відвідувачів буде на стільки веселим і приємним, як і саме свято. Ми раді допомогти львів’янам вибрати подарунки своїм коханим та перетворити час, проведений в пошуках подарунків, на комфортне та приємне дозвілля в атмосфері справжнього Різдвяного дива. Ми здивуємо Львів Різдвяним духом, що буде відчуватися в кожному куточку всередині та зовні Форум Львів»,- коментує Марина Нестеренко, керівник ТЦ Форум Львів.

Форум Львів займає площу 69,000 м2 і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Форум Львів.