29 Жовтня, 2021

Шановні відвідувачі!

Відповідно до розпоряджень органів влади щодо «червоного» рівня епідемічної небезпеки для боротьби зі спалахом COVID-19, повідомляємо Вам, що діють додаткові вимоги щодо відвідування закладів ТРЦ непродовольчої групи, кінотеатру, закладів харчування та салону краси.

Для відвідування закладів непродовольчої групи, кінотеатру, закладів харчування та салону краси відвідувачам необхідно мати (крім осіб, які не досягли 18 років), у наявності один з таких документів:

– сертифікат про повну вакцинацію (дві дози);
– негативний результат тестування методом ПЛР (ПЛР-тест на COVID-19) або методом експрес-тестування (експрес-тест) на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведено не більше як за 72 години до відвідування закладу або
– документ від лікаря про наявність протипоказань або про перенесення зазначеної хвороби, що чинний протягом 180 днів з дня виявлення захворювання.

Для відвідувачів, що не досягли 18 років, обмеження не застосовуються за наявності у відвідувача офіційного документа, що підтверджує його особу та вік.

Заклади, що здійснюють реалізацію товарів першої необхідності, а саме супермаркет, аптека, зоомагазин, обмін валют, хімчистка, магазини із засобами зв’язку, гігієни та побутової хімії працюють у звичному режимі.

Звертаємо Вашу увагу на те, що перебування на території ТРЦ дозволено виключно у захисних масках або респіраторах.
Зауважуємо, що з метою забезпечення дотримання загальнообов’язкових вимог, представники охорони торгового центру Forum Lviv мають право у будь-який час перевірити дотримання клієнтами правил відвідування ТРЦ.

Дякуємо за розуміння.
Офіс управління ТРЦ Forum Lviv.