17 Вересня, 2019

Близько 85 000 гостей відзначало четвертий День народження торгово-розважального центру FORUM LVIV 14-15 вересня 2019 року.

В рамках святкування в 2019 році, на «Дні народженні чудес» ТРЦ Forum Lviv гостей розважали аніматори, жонглер, гра в наперстки та магічні передбачення. Додати родзинки своєму образу пропонували в б’юті зоні, а орендарі ТРЦ дарували гостям вікенд знижок.

В суботу понад 14 000 гостей танцювали під запальні пісні DZIDZIO. Це рекордний показник кількості відвідувачів святкового концерту під час святкування Дня народження за роки діяльності ТРЦ.

Марина Нестеренко, директор торгового центру говорить:  “Вже четвертий рік поспіль ми намагаємося приємно дивувати львів’ян та гостей міста підчас святкування Дня народження ТРЦ Forum Lviv. Ми раді, що за цей час Forum Lviv став невід’ємною частиною життя міста та улюбленим місцем для дозвілля. Ми продовжуватимемо й надалі дарувати нашим гостям унікальний досвід здійснення покупок!”.

Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом, недалеко від головної площі міста і знаменитого Оперного театру. На верхньому рівні триповерхового торгового центру розміщуються кінотеатр, зона розваг і ресторани з видом на місто.