25 Вересня, 2017

FORUM LVIV відзначив свою другу річницю насиченою святковою програмою, що включала розіграш подарунків, розважальну програму, дитячі розваги, спеціальні знижки та зіркових гостей.

Протягом першого дня святкування найактивніші покупці отримали незабутню фан-поїздку містом на лімузині, а апогеєм першого дня святкування став концерт за участі гурту АНТИТІЛА та Наталії Могилевської, яким насолоджувалися близько 12 000 відвідувачів. Саме таким чином FORUM LVIV хотів віддячити львів’янам за їх лояльність та вибір FORUM LVIV, як місця для зустрічей та шопінгу.

Марина Нестеренко, директор торгового центру коментує: “З дня відкриття ТРЦ FORUM LVIV для відвідувачів у вересні 2015 року було досягнуто значного прогресу. Підтвердженням цього є 11 нагород національного та міжнародного рівня, деякі із них ТРЦ FORUM LVIV здобув першим в Україні. Ми з командою щоденно докладаємо максимум зусиль, щоб зробити ТРЦ обов’язковим місцем для відвідин та шопінгу для кожного жителя міста.
Понад 100 тисяч людей відсвяткували другу річницю FORUM LVIV у торговому центрі. Ми вдячні нашим клієнтам, що обирають FORUM LVIV як місце для шопінгу та сімейного дозвілля.».