26 Вересня, 2016

Forum Lviv відзначив свою першу річницю інтенсивною святковою програмою, що включала роздачу подарунків, розважальну програму, дитячі розваги та іменитих гостей. Переможцем акції  «Виграй подорож на двох до Португалії (до Almada Forum)»було обрано серед 5000 учасників. 29-ти річна Інна зі Львова здійснила свою переможну покупку в магазині   WomenSecret. Апогеєм свята став концерт гурту Друга Ріка, яким насолоджувалися близько 9000 людей. Саме таким чином Forum Lviv хотів віддячити львів’янам за лояльність та їх вибір Forum Lviv як нове місце для зустрічей.

Марина Нестеренко, директор торгового центру говорить: “З того дня коли  ТЦ Forum Lviv вперше відчинив свої двері відвідувачам в вересні 2015 року було досягнуто значного прогресу. Торговий центр має унікальну концепцію та є єдиним в своєму роді у Львові. Ми доклали максимум зусиль, щоб зробити його обов’язковим місцем для відвідин для кожного жителя. Близько 100 тис людей відсвяткували першу річницю Forum Lviv в торговому центрі. Ми наполегливо працювали, щоб позиціонувати Forum Lviv як місце для шопінгу та сімейного дозвілля. Дивлячись у майбутнє ми плануємо укріпити цю позицію та перенести Forum Lviv на наступний рівень та навіть вище за допомогою цілорічних заходів і кампаній”.

ТЦ Forum Lviv розташований в центрі міста, на вулиці Під Дубом,  в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету. Він включає в себе більше ніж 100 магазинів, повноцінну зону ресторанів та зону розваг, таких як кінотеатр та дитячий розважальний центр. Для зручності клієнтів працює підземний паркінг на 600 паркомісць. ТЦ Forum Lviv має вигідне розміщення в діловитому центрі міста і надає можливості як для невеликих місцевих ритейлерів, так і великим мережевим та преміальним брендам.