22 Грудня, 2020

Торговий центр Forum Lviv став першим ТРЦ в Україні, який отримав міжнародний сертифікат від Bureau Veritas Group, провідну в галузі відзнаку гігієни та безпеки, SAFE GUARD.

Ця сертифікація відзначає заклади, що відповідають жорстким вимогам щодо мінімізації ризику поширення вірусу на
об’єкті, та дотримуються найкращих у своєму класі протоколів гігієни та безпеки.

Для того, щоб клієнти почували себе в максимальній безпеці, після локдауну навесні 2020 в ТРЦ Forum Lviv, серед
усього іншого, було реалізовано додаткові заходи безпеки. Зокрема, діє зручна навігація, розробкою якої займалися провідні спеціалісти Multi Corporation, з урахуванням європейського досвіду. По території ТРЦ промарковані точки безпечного простору, безпечної дистанції та зони безпечного очікування, а також встановлено станції дезінфекції.

В Forum Lviv регулярно проводяться дезінфікуючі заходи спеціальними засобами та ретельна вентиляція приміщень. Запроваджені заходи враховують максимальну зручність та комфорт для відвідувачів.

Марина Нестеренко, директор торгового центру говорить:

Ми пишаємося цим визнанням ТРЦ Forum Lviv. Охорона здоров'я та безпека наших клієнтів та персоналу – наш
головний пріоритет. ТРЦ Forum Lviv продовжує відслідковувати всі настанови уряду та органів охорони здоров’я щодо обмеження поширення вірусу, щоб будь-які необхідні запобіжні заходи можна було вжити та негайно
про це повідомити. Ми продовжуватимемо й надалі дарувати нашим гостям унікальний досвід здійснення покупок в безпечному та комфортному просторі!