8 Липня, 2021

В торговому центрі FORUM LVIV відкрився перший у Львові та на Західній Україні магазин The Body Shop. 

Міжнародний косметичний бренд The Body Shop представлено магазином, розміром понад 60 кв.м., що розмістився на першому поверсі, в зоні головного атріуму ТРЦ FORUM LVIV. 

The Body Shop – це бренд, який намагається ініціювати та підтримувати позитивні зміни у світі, пропонуючи високоякісні засоби по догляду за шкірою та волоссям, а також продукти для макіяжу, створені на основі інгредієнтів натурального походження, що виробляються з  урахуванням  етичних та екологічних переконань.

“Ми раді вітати один з найбажаніший та трендових брендів – The Body Shop в нашому проекті. Він чудово доповнює портфель брендів ТРЦ. Впевнені, що The Body Shop знайде своїх лояльних прихильників у Львові”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

В Україні The Body Shop запускає нову концепцію магазинів, яка на цьому етапі є доступною лише у кількох містах різних країн світу. Цей магазин – інтерактивна «студія активізму», де відвідувачів запрошують познайомитися з продуктами та дізнатися, як ми можемо разом зробити цей світ більш справедливим і прекрасним. Така концепція магазину демонструє, що The Body Shop продовжує бути новаторським та екологічно прогресивним брендом.