1 Листопада, 2021

Італійський косметичний бренд Kiko Milano та бренд Calvin Klein Jeans незабаром відкриють свої перші магазини в Західній Україні в ТРЦ FORUM LVIV.

Бренд Kiko Milano, що користується популярністю серед покупців по всій Європі та США відомий своєю міланською монобрендовою косметикою та аксесуарами, у яких стиль поєднується з високою якістю. Заклад, розміром 40 м2, стане першим офіційним магазином Kiko Milano в Західному регіоні та розташується в районі головного атріуму ТРЦ на першому поверсі.
Американський lifestyle-бренд Calvin Klein Jeans, площею в 140 кв. м, розміститься на першому поверсі торгової галереї. Всесвітньо відомий своїми джинсами, одягом, взуттям та аксесуарами, магазин Calvin Klein Jeans вперше відкриється у Львові та Західному регіоні.
"Вже понад 40-ок брендів обрали ТРЦ FORUM LVIV як локацію для свого першого магазину у Львівському регіоні, серед них Massimo Dutti, Oysho, MANGO і LC Waikiki. Окрім того, багато провідних міжнародних рітейлерів представили тут нові концепції та флагманські магазини. Kiko Milano та Calvin Klein Jeans найновіші бажані та модні бренди, які приєднуються до нас. Вони стануть прекрасним доповненням до портфелю брендів ТРЦ FORUM LVIV, ще більше збагачуючи пропозицію для львів’ян та гостей міста", – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV.

Forum Lviv Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». Управління ТРЦ FORUM LVIV здійснюється компанією Multi Ukraine. ТРЦ FORUM LVIV, загальною площею 69,000 м² включає в себе магазини, ресторани, розваги, 4DX кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV має унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів, а також є місцем зустрічі та fashion локацією у місті.

Для отримання додаткової інформації або зображень, будь ласка, звертайтесь до:
ТОВ «Мульті Юкрейн»
Оксана Маланюк
E: omalanyuk@multi.eu
T: +38 032 295 69 96