18 Жовтня, 2021

Показники діяльності ТРЦ FORUM LVIV перевищують результати до початку пандемії, а рівень заповненості ТРЦ станом на вересень 2021 року становить 99.6%.
У вересні 2021 ТРЦ Forum Lviv відзначив свій 6-ий день народження. Підчас святкового вікенду майже 80,000 людей відвідало торговий центр.
За останній рік, до FORUM LVIV долучилася низка нових відомих та популярних ритейлерів, серед яких договори оренди було підписано з The Body Shop, Under Armour, Intimissimi Uomo, Flo, Ochnik. Крім того, деякі існуючі торгові точки оновили та покращили свої магазини, а сам торговий центр вдосконалив досвід здійснення покупок для відвідувачів ТРЦ.
З моменту відкриття в 2015 році торговий центр прийняв понад 63 млн. відвідувачів.
Цього року торговий центр також підтримав ініціативу міської ради та країни щодо боротьби з COVID-19, та виставкову зону ТРЦ було трансформовано в пункт вакцинації. Станом на кінець вересня близько 25 000 людей пройшли вакцинацію в ТРЦ FORUM LVIV.
Також ТРЦ FORUM LVIV став першим ТРЦ в Україні, який отримав міжнародний сертифікат в галузі безпеки та гігієни SAFE GUARD.

Марина Нестеренко, директор ТРЦ FORUM LVIV коментує: «Нам дуже приємно бачити, що торговий центр відновлюється та раді вітати клієнтів. Людям подобається робити покупки, а робота, яку ми провели для покращення досвіду тут – в тому числі, із залученням нових ритейлерів – означає, що клієнти ще більше полюблять наш ТРЦ . У той же час ми також хочемо, щоб торговий центр відповідав найвищим стандартам безпеки та гігієни. Ми вдячні львів’янам та партнерам-ритейлерам, які підтримують та обирають наш ТРЦ протягом перших шести років нашої діяльності – це допомогло нам зробити ТРЦ FORUM LVIV найважливішою ритейл, модною та розважальною локацією і місцем для зустрічей у Львові».