8 Липня, 2021

В торговому центрі FORUM LVIV відкрився перший у Львові магазин SOLMAR та ресторан здорового харчування Tomatina.

Попри виклики, спричинені пандемією COVID-19, в ТРЦ FORUM LVIV збільшується пропозиція модних локацій та закладів для харчування.

Магазин жіночого одягу та аксесуарів SOLMAR, площею близько 120 кв.м розмістився на другому поверсі торгової галереї ТРЦ.

Ресторан здорового харчування Tomatina, що пропонує страви, які готуються виключно зі свіжих фермерських продуктів та за принципами здорового харчування, доповнив пропозицію зони фуд-корту ТРЦ FORUM LVIV.

Ритейлери, що долучилися до торгового центру, прекрасно доповнюють портфель брендів FORUM LVIV, ще більше збагачуючи пропозицію для львів’ян.

Forum Lviv

Multi Ukraine розробила та володіє ТРЦ FORUM LVIV разом із двома українськими партнерами у сфері нерухомості а саме, групою компаній «Будхаус» та компанією «Галерея Центр». Управління ТРЦ FORUM LVIV здійснюється компанією Multi Ukraine. ТРЦ FORUM LVIV,  загальною площею 69,000 м² включає в себе магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. ТРЦ FORUM LVIV є місцем зустрічі та локацією у місті Львові. Портфель брендів торгового центру – це унікальний мікс провідних національних і міжнародних брендів.