Зона фудкорту Forum Lviv поповнюється  кондитерською CONFISERIE JUST та рестораном швидкого харчування Mi Calle.   Forum Lviv знаходиться в самому центрі міста Львова, всього в декількох хвилинах ходьби від Національного Оперного Театру та Балету i неподалік Головної Площі Львова. Торговий Центр має площу 69 тис.кв.м. і містить магазини, ресторани, розваги, кінотеатр та підземний паркінг. Урочисте відкриття  Forum Lviv відбулося 25 вересня 2015 року.

Завдяки вражаючому дизайну інтер’єра, прекрасній панорамі, з видом на місто та пропозиції вишуканих солодощів, CONFISERIE JUST, безумовно, стане одним з топ-місць міста для всіх львівських ласунів. Меню кондитерської розроблено відомим шеф-кухарем та кондитером Тамарою Собко.

Mi Calle здивує покупців Forum Lviv смачними пряними мексиканськими стравами та десертами.

«Відкриття CONFISERIE JUST та Мі Calle внесе різноманіття у меню, яке ми пропонуємо нашим відвідувачам Forum Lviv. Щоразу, відвідуючи Торговий Центр,  кожний матиме можливість скуштувати страви різних країн та вибрати варіант до смаку: італійська кухня в Trattoria Tartufo, японська – в Сушия, – китайська –в  WokNyam, українська- в Вареники Тут, грузинська- в Хінкальня та американська кухня в McDonald’s. Таким чином, ми впевнені, що всі смаки будуть задоволені “, –коментує Марина Нестеренко, Директор ТЦ Forum Lviv.

В ТЦ Forum Lviv здано в оренду 98% площі. З поміж інших такі рітейлери, як Mango, LC Waikiki, Lacoste, Intimissimi, Calzedonia, Love Republic, Befree, Massimo Dutti, Oysho, Timberland відкрили свої перші магазини в західному регіоні в Forum Lviv.