18 Травня, 2020

В продовження зняття обмежень Львівською міською радою на роботу магазинів в травні 2020, в ТРЦ Forum Lviv відновили роботу магазини та відкрилися два нові ритейлери – Ябко та Welfare.

Українська мережа магазинів оригінальної техніки Apple «Ябко» представлена в ТРЦ Forum Lviv магазином, розміром біля 60 кв.м., що розмістився в головному атріумі ТРЦ на першому поверсі.
Мультибрендовий магазин взуття та аксесуарів Welfare, розміром біля 180 кв.м.  доповнив торгову галерею на другому поверсі.
Для того, щоб клієнти почували себе в максимальній безпеці, в  ТРЦ Forum Lviv реалізовано додаткові заходи безпеки. Зокрема, діє зручна навігація, розробкою якої займалися провідні спеціалісти Multi Corporation, з урахуванням європейського досвіду. По території ТРЦ промарковані точки безпечного простору, безпечної дистанції та зони безпечного очікування, а також встановлено станції дезінфекції. В Forum Lviv регулярно проводяться дезінфікуючі заходи спеціальними засобами та ретельна вентиляція приміщень. Запроваджені заходи враховують максимальну зручність та комфорт для відвідувачів.

Марина Нестеренко, директор торгового центру говорить:  “Ми раді, що в нас є можливість анонсувати не лише відновлення роботи магазинів в ТРЦ Forum Lviv, але й відкриття нових. Ці магазини чудово доповнюють портфель брендів ТРЦ. Ми продовжуватимемо й надалі дарувати нашим гостям унікальний досвід здійснення покупок в безпечному та комфортному просторі!”

Нагадуємо, що в ТРЦ Forum Lviv залишаються закритими розважальні оператори, ресторани та зона фудкорту.