5 Червня, 2024

На ЕЗС в ТРЦ Forum Lviv встановлено сертифікований швидкісний чотирьохпортовий електрозарядний пристрій загальною потужністю 182 кВт, який побудований на схемотехніці Siemens. Він відповідає усім стандартам безпеки і якості. Нова станція розрахована на одночасну зарядку чотирьох електромобілів з динамічним розподілом потужності. На вибір водіїв електромобілів представлені чотири конектори:

  • CCS2 Combo (160 кВт)
  • GB/T (160 кВт)
  • CHAdeMO (50 кВт)
  • AC Type2 (22 кВт)

Особливістю ЕЗС в ТРЦ Forum Lviv є виведення окремого конектора на окреме паркомісце. Зорієнтуватися водію у виборі місця для зупинки просто: інформативний напис на стіні та підсвітка на паркомісці підкажуть йому тип конектора, який обслуговує дане паркомісце.

Всі ЕЗС LGI також мають роз’єм GB/T, котрий призначений для заряджання електромобілів, імпортованих з Китаю.

Оператором ЕЗС у ТРЦ Forum Lviv є компанія «GO TO-U». Завдяки програмному забезпеченню та онлайн сервісу «GO TO-U» водії електромобілів отримують доступ до інформації про ЕЗС, їхнє місцезнаходження, види роз’ємів, стан портів, здійснення резервації та активації сесії заряджання на обраній локації. Оператор надає технічну підтримку водію у разі її потреби під час процесу заряджання. Оплата послуг також здійснюється у мобільному додатку «GO TO-U».